Doxinfunsenus's Retro Box

Gee, Your Doxinfunsenus Smells Terrific.

Bli vackrare med snygga tår!

Ser dina tår ut som smutsiga potatisar eller vackra ädelstenar? Här är bästa tipset för vackra sandalfötter:

Gör det till en vana att alltid ha välmålade tånaglar!

Klipp och fila naglarna regelbundet. Se till så de är rena! Lacka först med ett klart baslack för att undvika missfärgning. Helst ska det torka ifred några timmar, eller varför inte till nästa dag, om du har tid att vänta?

Måla sedan med ditt favoritlack. Djupa rosa, röda, eller lila toner ger alltid ett fräscht intryck. Det är nästan omöjligt att måla utanför, så ett bra tips är att bara måla på och sedan låta det vara till nästa dag. Då kan man lätt frottera bort lacket från huden med en tvättlapp, medan det sitter kvar på själva nageln.